Shrnutí sezóny 2022

Pomalu nám nastal čas ukončit sezónu 2022 a brzy se připravit na novou sezónu 2023. Během sezóny 2022 náš tým zažil opravdu velké množství aktivity a událostí, i když část začátku sezóny byla ještě opět částečně ovlivněna onemocněním covid-19. Zúčastnili jsme se všech tří akcí od Airsoftwars, které jsme si náramně užili.

Dále pak jsme se zúčastnili tří akcí od Airsoftbattles, kde jsme si perfektně zastříleli. 

V sezóně 2022 proběhlo fyzické přezkoušení,  kterého se zúčastnila většina členů. Stanovené limity byly dosaženy. Ale pořád máme, co se fyzické stránky týče, co zlepšovat. Náš tým se i letos vydal  dvakrát navštívit nejvyšší horu ČR, Sněžku.

V tomto roce jsme také navázali několik partnerství a spoluprací, ať už jde o airsoftové obchody nebo školící firmy na sebeobranu 

Letos náš tým oslavil velké výroční, 15 let od založení týmu.

Jako každoročně se v listopadu konala výroční týmová schůze, kde se udělalo krátké zhodnocení sezóny 2022, stanovily se cíle na sezónu 2023, proběhlo volení členské rady a velitele týmu, které i nadále zůstává stejné. Na programu schůze také proběhla debata a diskuze k určitým vybraným tématům a na závěr se pustila prezentace s fotografiemi ze všech událostí za sezónu.

Na novou sezónu bude spuštěn nábor nových členů, jelikož se chceme dále posouvat ve všech oblastech, rádi bychom tím i rozšířili naše řady týmu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *